Odlučili ste se za kupnju poklona na PALDAR jewelry web shopu? Hvala što nam poklanjate svoje povjerenje. Nastojati ćemo ga opravdati kvalitetno izrađenim proizvodima i modernom i atraktivnom ambalažom.

Međutim, ponekad se dogodi da nam se nekoliko dana nakon narudžbe javite te nas obavijestite kako se radi o poklonu koji bi trebao sutra biti na Vašoj adresi. Uh….. tada smo već malo u nezgodnoj situaciji i nas a i Vas hvata panika hoće li poklon biti izrađen i hoće li stići na vrijeme.

Kako bi izbjegli nezgodne situacije i smanjili stres pri iščekivanju Vaše narudžbe složili smo Vam nekoliko bitnih natuknica koje treba imati na umu ako kupujete poklon koji Vam je potreban jako brzo.

  1. Trenutak izvršene narudžbe nije trenutak kada je proizvod spreman za slanje. 
    (budući da se svaki komad nakita izrađuje po narudžbi i ne radimo zalihe proizvoda, prema našim uvjetima kupnje, od trenutka narudžbe potrebno je 10 do 15  radnih dana da Vaš proizvod bude spreman za dostavu).
  2. Odabir GLS-a za brzu dostavu ne znači da će se ubrzati izrada nakita
    (ukoliko odaberete GLS dostavnu službu za dostavu paketa, to će značajno ubrzati dostavu na Vašu adresu ali rok za izradu nakita i dalje je do 15 radnih dana)
  3. Prilikom narudžbe proizvoda napišite nam napomenu
    (kod kupnje proizvoda, nakon što unesete svoje podatke, postoji rubrika za NAPOMENE u kojoj nam možete upisati kako se radi o poklonu te do kada Vam je važno da poklon bude na Vašoj adresi. Tada nam dajete važnu informaciju prema kojoj možemo bolje organizirati izradu, držati se rokova i smanjiti stres).