U jeku internet prevara PALDAR jewelry nije ostao imun od pokušaja malverzacije brendom kako bi se zavelo potrošače. Tako je od nedavno moguće naletjeti na web sjedišta koja “prodaju” PALDAR jewelry po izuzetno povoljnim uvjetima. Stoga molimo potrošače da ne nasjedaju na ovakve web adrese jer one nisu službeni agenti PALDAR jewelry brenda.

Što je SCAM? Termin scam se koristi za opis bilo kojeg oblika prevare za izmamljivanje novca ili drugih dobara od osoba koje ne sumnjaju da je riječ o prevari. Scam vara kupce tako što se predstavlja za nešto što nije i pritom pruža lažne podatke, usluge i proizvode.

Kako biti siguran da kupujete na stvarnoj stranici PALDAR jewelry?

  1. PALDAR jewelry online prodaju vodi isključivo putem vlastitih kanala prodaje. Stoga prvi faktor za sumnju je činjenica da samo službena stranica www.paldar.hr može vršiti legalnu prodaju PALDAR jewelry brenda. Ukoliko na shopu uz naš nakit pronađete i neke druge proizvode sigurno ste na pogrešnom mjestu koje uključuje prevaru.
  2. Pratite što Vam prikazuje Vaš browser prilikom surfanja. 100% ste sigurni da ste na legalnoj PALDAR web stranici ukoliko ista sadrži ključić i domenu paldar.hr/