Kvaliteta proizvoda, njegova jedinstvenost i pomno odabrani materijali ključni su segmenti kojima stvaramo povjerenje naših klijenata. No uz kvalitetan proizvod vrlo važno je i njegovo kvalitetno čuvanje i transport.

Predstavljamo vam kolekciju ambalaže koja beskompromisno prati kvalitetu našeg nakita.

PALDAR jewelry svakome kupcu poklanja luksuzno pakiranje svih proizvoda. Bez obzira kupujete li nakit za sebe ili kao poklon. Kupujete PALDAR jewelry kao poklon? Ne zamarajte se sitnicama i prezentacijom. Vaš zadatak je odabrati željeni proizvod a mi se brinemo za kvalitetno i elegantno pakiranje koje će dodatno začiniti trenutak darivanja.

 

Klasične PALDAR jewelry kutijice – perjanica luksuza i klasike

Elegantna klasična kutija izrađena od tvrdog kartona prekrivenog bisernim papirom u kontrastnoj tamno sivoj i srebrnoj boji. Kutija ima preklopni poklopac sa skrivenim magnetnim zatvaračem. Svaka kutija sadrži umetak od pjene i uložak od sive tkanine koji štiti nakit od vanjskih utjecaja.

 

Black PALDAR jewelry kutijice – moderne i teksturirane

Elegantna kutija s modernom izvlačnom ladicom kao spremnikom nakita. Izrađena od tvrdog, teksturiranog kartona u crnoj varijanti. Poluga za izvlačenje kutije izrađena je od platna a svaka kutija sadrži baršunasti umetak od pjene koji štiti nakit od udaraca.

 

Putno – poklon pakiranje

Kutijicu s nakitom dodatno štitimo elegantnim putnim pakiranjem. Sivi elegantni omot izrađen je od tvrdog kartona a na vrhu se preklapa i zatvara jednostavnom kopčom. Ukrasna vrećica sa čvrstim ručkicama od pletenog platna izrađena je također od tvrdog, duplo presavijenog kartona.
Poklon pakiranje “stožac” posebno je osmišljeno ukoliko kupujete poklon. Tvrdi karton s jednostavnim mehanizmom preklapanja i mašnicom na vrhu u sivo – crnoj kombinaciji.