Tradicijski nakit već desetljećima intrigira žene koje mu se neprestano, generacijama, vraćaju kao sigurnom osloncu u odabiru elegantnog nakita u odjevnim kombinacijama.

No, svi ti modni izričaji su se sveli na nekoliko osnovnih klasičnih modela.  Vaš kreativni duh je razigran i traži nešto drugačije? Naša kolekcija Suvremena tradicija osmišljena je kako bi razbila monotoniju i dala tradicijskom nakitu dašak 21. stoljeća.

Suvremena tradicija obuhvaća kreacije nakita koje svoj dizajn temelje na klasičnim Konavoskim verižicama i Primorskim naušnicama. Temelj dizajna tj. njegova ideja ostala je ista ali pristup izradi, obrada materijala, široka paleta modela i materijala prilagođeni su željama suvremene žene sa stilom.

Prepoznatljiv izgled Konavoskih verižica i Primorskih naušnica i dalje je tu. No za razliku od tradicionalnih varijacija na temu koje se drže samo jedne zadane i klasične forme, mi smo stvorili više od trideset različitih modela koji klasični izgled upotpunjuju modernim dizajnom koji predstavlja potpuno nov i jedinstven nakit na tržištu.

Tradicija ne mora biti dosadna ukoliko ju oblikujemo i prezentiramo na pravi način poštujući želje i potrebe novog vremena.

Kombinacijom različitih sirovina poput mjedi, srebra, pozlate, dragog i poludragog kamenja, stvaramo neograničen broj kombinacija za svečane i ležerne prigode a jedinstvena obrada srebra na pojedinim modelima stvara neponovljive uzorke stvorene samo za Vas.

Ukupnu ponudu suvremene tradicije možete potražiti na našoj web stranici

suvremena tradicija modeli naušnica