Pozdrav dragi ljubitelju nakita,

Drago nam je da ste nas otkrili, te što istražujete Paldar jewelry. Time pokazujete da dijelimo slične vrijednosti. Dijelimo isti osjećaj neustrašivosti i ambicije za slobodom. Želite biti svoji, istovremeno elegantni i jedinstveni.

Paldar je rođen iz potrebe njegove umjetnice da svoju strast i predanost dizajnu pretoči u visokokvalitetne komade koji će Vas učiniti drugačijima. Upotrebljavamo samo pažljivo odabranu sirovinu a pažnju i pozornost posvećujemo svakom detalju. Naša dizajnerica koristi svu svoju vještinu kako bi proizvela za Vas uistinu jedinstvene kreacije.

Nudimo brižljivo dizajniran nakit temeljen na uvjerenju da se svaka žena mora osjećati ugodno u svakom trenutku, ne samo u “posebnim prigodama” a da pritom ne mora žrtvovati svoju udobnost ili potrošiti bogatstvo. Naš nakit se može nositi svakodnevno, baš poput sloja maskare ili parfema.

Nadamo se da ćemo stvoriti proizvode koji će Vas zavesti, osvojiti i postati dio Vaše jutarnje rutine. Uzbuđeni smo predstaviti Vam nesputani duh Paldara.

 

PROFIL DIZAJNERICE


Ida Aleksić Filipović započela je dizajnirati nakit kao kreativni bijeg od stresnog posla projektanta. Inženjerski mozak pomiješan sa željom za stvaranjem, uz obiteljski prirođenu sklonost umjetnosti, nekako logično ju je doveo do početka obrazovanja u izradi nakita.
Sa školovanjem je krenula na Rokovom perivoju u Centru za likovni odgoj Grada Zagreba, gdje je svladala tehniku izrade predmeta i nakita od keramike. Nakon CZLOGZ-a, završila je za Oblikovateljicu suvremenog nakita u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb pod mentorstvom Davora Šuka. Uz glinu, reciklirane i plemenite kovine, u izradi nakita koristi beton, ohridske bisere i poludrago kamenje, te spajanjem na izgled nespojivih materijala dobiva originalne komade nakita.

Inspiraciju za nakit najviše pronalazi u geometriji, jednostavnosti i prirodi.

Svi komadi su unikatni, dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj.